YOUR TEAM

Creëer bedrijfsvitaliteit en anticipeer veerkrachtig op verandering

Alle trainingen en workshops zijn gericht op het creëren van (meer) bedrijfsvitaliteit aan de hand van vijf pijlers: beweging, gewoontes, samenwerking, inspiratie en overvloed. Het is een vorm van vitaliteit die jouw bedrijf in staat stelt om veerkrachtig te anticiperen op een arbeidsmarkt die zich continu aanpast aan verduurzaming, diversiteit en ingrijpende crisissituaties.

Diversiteit in dialoog

 

Aan de hand van het Curious About Dialoogmodel worden complexe thema’s op tafel gelegd en ontrafeld. Dit is een strategie waarbij iedere deelnemer een gelijkwaardige inbreng heeft en er veel ruimte is voor onderlinge verschillen. Een nieuwsgierige, onderzoekende houding en het stellen van de juiste vragen zijn leidend en begeleiden alle deelnemers op een veilige manier naar meer onderlinge harmonie.

 

De training van drie uur is erop gericht dat het Curious About Dialoogmodel ook na de training zelfstandig kan worden ingezet voor meer onderlinge harmonie. Met een trainingsdag van zes uur kunnen meer complexe thema’s onder mijn begeleiding ontrafeld en besproken worden. 

 

Deze training in drie uur € 650,-

Deze training in zes uur € 1300,-

Je Aandacht is Goud Waard

 

Door een goede beheersing van jouw aandacht kun je efficiënter werken en creëer je betekenisvolle verbindingen met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Je behoudt meer energie en krijgt maximaal resultaat met minimale inspanning. Je aandacht is goud waard.

 

In een korte workshop van twee uur geef ik laagdrempelige tips en tools in de beheersing van jouw aandacht. Kosten zijn € 350,-

Maatwerk

 

Zit jouw ideale training of workshop er niet tussen maar spreekt het je wel aan? Laten we elkaar dan ontmoeten en je wensen vrijblijvend doorspreken. No strings attached.

Extra informatie

 

Een training van drie uur richt zich op kennis en vaardigheden met betrekking tot het onderwerp. In een training van zes uur kunnen we een vertaalslag maken naar de werkvloer en de bedrijfsvoering.

 

Voor alle trainingen en workshops geldt in principe een minimum van 4 en een maximum van 12 deelnemers. Is de groep groter of kleiner? Dan kunnen we in overleg uiteraard een passende oplossing vinden.

 

De prijzen zijn exclusief huur van externe ruimtes, eten, drinken en 21% BTW.