YOUR BUSINESS

Creëer bedrijfsvitaliteit en anticipeer veerkrachtig op verandering

Alle trainingen en workshops zijn gericht op het creëren van (meer) bedrijfsvitaliteit aan de hand van vijf pijlers: beweging, gewoontes, samenwerking, inspiratie en overvloed. Het is een vorm van vitaliteit die jouw bedrijf in staat stelt om veerkrachtig te anticiperen op een arbeidsmarkt die zich continu aanpast aan verduurzaming, diversiteit en ingrijpende crisissituaties.

Veerkracht in business

 

Een constante factor is dat alles continu verandert. Dit vraagt om veerkrachtig ondernemerschap. Wie zich blijft verzetten breekt, wie meebeweegt overwint. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Een obstakel of crisis kondigt zichzelf meestal niet aan en hoe houd je op dat moment koers? Wat is belangrijk? En wat niet? Hoe creëer je rust en overzicht als alles om je heen begint te wankelen?

 

De training van drie uur biedt praktijkgerichte handvatten voor meer veerkracht binnen je bedrijf. Met een trainingsdag van zes uur kunnen we ook een vertaalslag maken naar jouw bedrijfsvoering.

 

Deze training in drie uur € 650,-

Deze training in zes uur € 1300,-

Moeiteloos Manifesteren 

 

Wezenlijke manifestatie vraagt iets anders dan plannen en hard werken. Wezenlijke manifestatie is het creëren van iets nieuws. Vergelijkbaar met een plotselinge innovatie. Niet bedacht maar toevallig gecreëerd. Zo simpel, zo voor de hand liggend en toch baanbrekend. Deze manier van manifesteren vraagt om de juiste kaders, een gedegen voorbereiding en een heldere visie. Voel jij ideeën borrelen, maar zijn ze tot op heden nog niet gemanifesteerd, dan spreekt dit onderwerp je mogelijk aan.

 

In een training van drie uur krijg je kennis en inzicht van het Curious About Manifestatiemodel. Met een trainingsdag van zes uur kunnen we een verdiepingsslag maken in jouw persoonlijke manifestatie wens of verlangen, met daarbij de vraag: hoe kun jij moeiteloos leren manifesteren? 

 

Deze training in drie uur € 650,-

Deze training in zes uur € 1300,-

Zeven Leiderschapscompetenties 

 

Het leiderschap van nu vraagt een gave om verhalend koers uit te zetten, gelijkwaardig te verbinden, daadkrachtig op te treden en een vermogen om de juiste sfeer voor samenwerking te creëren. De training speelt in op vragen als: hoe zorg je dat jouw team zich wil committeren aan de bedrijfsvisie? Hoe creëer je een veilige sfeer waar samen leren, (over)winnen en het streven naar een gemeenschappelijk doel de boventoon voert? Hoe behoud je een zuivere balans tussen werkgerelateerde zaken en menselijke verbinding? Een juiste toepassing van de zeven leiderschapscompetenties draagt bij aan jouw vitaliteit en daarmee ook de vitaliteit van jouw team en bedrijf.

 

In een training van drie uur krijg je kennis en inzicht in de Zeven Leiderschapscompetenties. Met een trainingsdag van zes uur kunnen we deze zeven competenties koppelen aan jouw persoonlijke leiderschap: wat kun je erg goed? En waar ligt ruimte voor verbetering? Hoe kun je jezelf hier in ontwikkelen? 

 

Deze training in drie uur € 650,-

Deze training in zes uur € 1300,-

Maatwerk

 

Zit jouw ideale training of workshop er niet tussen maar spreekt het je wel aan? Laten we elkaar dan ontmoeten en je wensen vrijblijvend doorspreken. No strings attached.

Extra informatie

 

Een training van drie uur richt zich op kennis en vaardigheden met betrekking tot het onderwerp. In een training van zes uur kunnen we een vertaalslag maken naar de werkvloer en de bedrijfsvoering.

 

Voor alle trainingen en workshops geldt in principe een minimum van 4 en een maximum van 12 deelnemers. Is de groep groter of kleiner? Dan kunnen we in overleg uiteraard een passende oplossing vinden.

 

De prijzen zijn exclusief huur van externe ruimtes, eten, drinken en 21% BTW.